Epson TM-T70II Series

Hitri tiskalnik računov
Zanesljiv termični tiskalnik za prodajna mesta, ki ga v celoti upravljate s sprednje strani, zaradi njegove kompaktne oblike pa ga lahko preprosto postavite pod prodajni pult
TM-T70II je zanesljiv termični tiskalnik računov, ki ga lahko zaradi vstavljanja papirja s sprednje strani v celoti tudi upravljate s sprednje strani. Zaradi majhnosti tiskalnika in dosegljivosti upravljalnih gumbov ga lahko priročno postavite pod prodajni pult. Hitrost tiskanja 250 mm/s in tiskanje brez robov omogočata, da lahko stranke vedno postrežete hitro, zvitkov papirja pa ni treba tako pogosto menjavati.

Support
Epson TM-T70II Series
Pregled

Pregled

Preprosta uporaba

Ta tiskalnik računov za prodajna mesta je idealen za restavracije, manjše prodajalne ali gostinske objekte, saj je enako visok kot večina blagajniških predalov, zato ga lahko priročno postavite pod prodajni pult in prihranite dragoceni prostor na namizju. Različne možnosti povezovanja (USB, ethernet in Wi-Fi) omogočajo, da ga postavite in uporabljate, kjer vam najbolj ustreza. Žice in kabli so pred nenamernimi razlitji tudi dodatno zaščiteni.

Trajnost

Ta tiskalnik računov je idealen za obremenjena delovna okolja, ki zahtevajo dosledno tiskanje velikih količin. Tiskalni mehanizem z izjemno življenjsko dobo omogoča tiskanje do 17 milijonov vrstic, življenjski cikel tiskalne glave je 120 km, samodejni rezalnik pa lahko opravi do 1,7 milijona transakcij.

Prihranite denar

Zaradi varčne funkcije tiskanja na papir brez robov lahko račune tiskate po celotni površini papirja. Tako prihranite denar, saj lahko natisnete več računov z enim zvitkom papirja. Zato je ta tiskalnik učinkovit in okolju prijazen delovni pripomoček.

Računi izjemne kakovosti

TM-T70II lahko račune natisne v različnih odtenkih sive barve. Zmožnost tiskanja zahtevnih grafik in črtnih kod omogoča močno prilagojene postavitve. Dodajanje logotipov in promocijskih sporočil je povsem preprosto.

Glavne lastnosti

  • Upravljanje od spredaj Vstavljanje papirja s sprednje strani
  • Hitro tiskanje Do 250 mm na sekundo
  • Majhno ohišje Preprosta namestitev pod večino prodajnih pultov
  • Sivinski tisk Dodajanje logotipov in slik na natise

Prenesite dodatne informacije

Epson TM-T70II Series Podatkovni list/brošura PDF
Modeli iz serije

Odkrijte več izdelkov iz te serije

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Funkcije in tehnični podatki izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Vmesniki
Priključki
USB 2.0, RS-232 (opcijsko), Vmesnik ethernet (100 Base-TX/10 Base-T) (opcijsko), Odpiranje predala, USB z napajanjem (opcijsko), Brezžično krajevno omrežje IEEE 802.11a/b/g/n (opcijsko), Bluetooth (opcijsko)
Splošno
Dimenzije izdelka
125‎ x 194 x 114 mm (Širina x Globina x Višina)
Teža izdelka
1,7 kg
Barva
Epson Dark GreyEpson Cool White
Prag hrupa
Operation (Roll): 55 dB(A)
Vlažnost zraka
Delovanje 10% - 90%, Skladiščenje 10% - 90%
Temperatura
Delovanje 5°C - 45°C, Skladiščenje -10°C - 50°C
Kaj je v škatli
Obseg dobave
Nosilec za pritrditev kablov, Namestitev/priročnik z varnostnimi navodili, Glavna naprava, Kabla PS-180 in AC, Pokrovček gumba za vklop, Papir v kolutu, Navodilo za postavitev, Navodilo za delovanje (CD)
Drugo
Garancija
24 Meseci v servisnem centru
Dodatki

Dodatki

Dodatki

Izbirajte med široko paleto možnosti in dodatkov.

Izdelek
Možnosti podaljšane garancije s storitvijo CoverPlus

CoverPlus je hitra in zanesljiva servisna storitev za vaše izdelke Epson.

Izdelek
Podpora

Podpora