EcoTank L1300

Ta 4-barvni tiskalnik s sistemom s posodo za črnilo vam omogoča, da izkoristite izjemno nizke stroške tiskanja do velikosti A3+ za vse vrste dokumentov.
L1300, kompakten 4-barvni tiskalnik A3+ za uporabnike, ki jim je pomembna cena, temelji na sistemu s posodo za črnilo z visoko zmogljivostjo, ki zagotavlja do 7100 strani brez vnovičnega polnjenja1. Z minimalnimi uporabniškimi posegi tiskalnik L1300 zagotavlja cenovno učinkovito in enostavno tiskanje oglaševalskega materiala, risb CAD, grafik in poročil, zaradi česar je popolna izbira za pisarniška, prodajna in izobraževalna okolja.
SKU: C11CD81401
Podaljšajte garancijo za ta tiskalnik na 3 leta. Podaljšano garancijo lahko aktivirate tukaj (veljajo pogoji).
EcoTank L1300
Pregled

Pregled

Izjemno nizki stroški tiskanja

Zaradi vgrajenega sistema s posodo za črnilo z izjemno visoko zmogljivostjo je tiskalnik L1300 popolna izbira za intenzivno uporabo, kjer je doseganje najnižjega stroška na stran ključnega pomena. Popolna izbira za majhne pisarne, ki morajo izdelovati daljša poročila, oglaševalski material ali risbe CAD – tiskalniku L1300 je priloženih pet 70-ml stekleničk s črnilom.

Povečuje učinkovitost

Vgrajeni sistem s posodo za črnilo v tiskalniku L1300 omogoča tiskanje do 7100 črno-belih in 5700 barvnih strani brez potrebe po vnovičnem polnjenju1. Ko je končno čas za polnjenje, lahko to naredite brez packanja; postopek vnovičnega polnjenja tiskalnika L1300 je preprost, hiter in čist, saj k temu pripomorejo tehnologija hitrega polnjenja črnila, jasne oznake in šoba, ki ne kaplja.

Zanesljivi rezultati

Zaradi namenske posode za črnilo se lahko izognete cenovno neugodnemu izpadu delovanja ali slabi kakovosti izpisa, do katere bi lahko prišlo pri uporabi sistemov s posodo za črnilo drugih proizvajalcev. Neprekinjeno dovajanje črnila, ki je povsem vgrajeno v tiskalnik L1300, zagotavlja brezskrbno črno-belo in barvno tiskanje na papir velikosti do A3+. Tiskalniku je priložena 12-mesečna garancija, ki vam zagotavlja miren spanec oziroma pomoč, kadar jo potrebujete.

Hitro poslovno tiskanje

Tiskalnik L1300 uporablja Epsonovo tehnologijo Micro Piezo in pristno črnilo Epson, kar zagotavlja kakovostne izpise. Hitrosti tiskanja so do 17 strani na minuto (ppm) pri barvnem in 30 ppm pri črno-belem tiskanju2, hitrosti tiskanja ISO pa so 5,5 ppm pri barvnem in 15 ppm pri črno-belem tiskanju3.

Glavne lastnosti

  • Izjemna kakovost po ugodni ceni Izjemno nizki stroški na stran
  • Brez skrbi Epsonova garancija
  • Epsonova kakovost Namensko izdelana posoda za črnilo za vnovično polnjenje
  • Tiskanje A3+ Epsonov prvi 4-barvni tiskalnik ITS A3+
  • Prijazno do uporabnika Preprosta namestitev in uporaba brez zapletov

Prenesite dodatne informacije

EcoTank L1300 Podatkovni list/brošura PDF
Ink Tank System PDF
ITS Brochure update PDF
Dodatki

Dodatki

Potrošni material

Epsonova črnila so bila razvita za brezhibno delovanje z Epsonovimi tiskalniki ter zagotavljajo čist in dolgoobstojen natis, ki se ne razmaže.

664 Stekleničke s črnilom v 4 barvah ,Črnila
Izdelek
Izkoristek
Izkoristek:
70 ml
Izkoristek:
70 ml
Izkoristek:
70 ml
Izkoristek:
70 ml
Medij

Obojestranski mat papir
Izdelek
Papir fotografske kakovosti za brizgalne tiskalnike
Izdelek
Papir za poslovno uporabo
Izdelek
Polsijajni fotografski papir Premium (za grafično umetnost)
Izdelek
Sijajni fotografski papir Premium (za grafično umetnost)
Izdelek
Težek mat papir
Izdelek
Možnosti podaljšane garancije s storitvijo CoverPlus

CoverPlus je hitra in zanesljiva servisna storitev za vaše izdelke Epson.

Izdelek
Podpora

Podpora

Opombe: