Premium Glossy Photo Paper, DIN A3+, 255g/m2, 20 Sheets

Ste pripravljeni dvigniti vaše fotografije na še višjo raven? Če ste nadobudni fotograf ali preprosto želite lepe družinske fotografije, je zdaj čas, da to naredite na najboljši način s sijajnim fotografskim papirjem Premium. Z našimi papirji in črnili zares ni težko izdelati vrhunskih visokokakovostnih in trajnih fotografij, ki jih boste z veseljem pokazali drugim.
SKU: C13S041316
Poiščite zastopnika
Premium Glossy Photo Paper, DIN A3+, 255g/m2, 20 Sheets
Pregled

Pregled

Dopolnite sliko

Naj vas ne ovirajo slabi fotografski papirji – s sijajnim fotografskim papirjem Premium boste lahko izpostavili resnično lepoto fotografij. Od neverjetnih pokrajin do dragocenih družinskih trenutkov – ta izredni visokokakovostni fotografski papir bo dodal piko na i. Ta 255-gramski premazani papir ni samo videti poseben, izstopa tudi na dotik.

Najboljše partnerstvo

Z Epsonovimi papirji in črnili si zagotovite fotografije, ki se ne bodo razmazale in so odporne na vodo, ter uživajte v živih barvah, čudovitih odtenkih in neverjetnih podrobnostih. Ker je bil ta papir razvit posebej za tiskanje z Epsonovimi črnili in tiskalniki, zagotavlja kar najboljšo kakovost. To pomeni, da bo vse tako, kot ste si zapomnili, z naravnimi barvami, gladkimi prehodi, resničnimi odtenki kože in več.

Še leta uživajte v svojih fotografijah

Fotografije lahko ujamejo najbolj minljive trenutke, a prepričani ste lahko, da so bili ti papirji razviti in preskušeni, da skupaj z našimi tiskalniki in črnili ponujajo dolgotrajne rešitve.

Odlični za vsak tiskalnik

Naši papirji zagotavljajo izjemne rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, zato so lahko Epsonovih strokovnih dosežkov deležni prav vsi.

Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.