EcoTank L1800

Epsonov prvi 6-barvni tiskalnik A3+ s sistemom s posodo za črnilo zagotavlja tiskanje fotografij in barvnih dokumentov z izjemno nizkimi stroški.
L1800, kompakten 6-barvni tiskalnik A3+ za domačo in pisarniško uporabo, pri kateri so pomembni stroški, fotografije natisne v približno 191 sekundah1. Njegov sistem s posodo za črnilo z veliko zmogljivostjo omogoča tiskanje 1500 fotografij2 brez vnovičnega polnjenja. Z minimalnimi uporabniškimi posegi tiskalnik zagotavlja cenovno učinkovito in enostavno tiskanje fotografij ter barvnih dokumentov za domače uporabnike, fotografe in pisarne, ki želijo tiskati v velikih količinah.
SKU: C11CD82401
Podaljšajte garancijo za ta tiskalnik na 3 leta. Podaljšano garancijo lahko aktivirate tukaj (veljajo pogoji).
EcoTank L1800
Pregled

Pregled

Izjemno nizki stroški tiskanja

Zaradi vgrajenega sistema s posodo za črnilo z izjemno visoko zmogljivostjo je tiskalnik L1800 popolna izbira za intenzivno uporabo, pri kateri je doseganje nizkega stroška na fotografijo ali barvno stran pomembno. Tiskalnik L1800 je popolna izbira za domačo uporabo in manjše pisarne, ki želijo tiskati fotografije in barvne dokumente v velikih količinah. Tiskalniku je priloženih šest 70-ml stekleničk s črnilom z veliko kapaciteto.

Povečana učinkovitost

Vgrajeni sistem s posodo za črnilo v tiskalniku L1800 omogoča tiskanje do 1500 fotografij2 ali 2600 črno-belih in 4700 strani barvnega besedila3 brez potrebe po vnovičnem polnjenju. Ko je končno čas za vnovično polnjenje, lahko to naredite brez packanja; postopek vnovičnega polnjenja tiskalnika L1800 je preprost, hiter in čist, saj k temu pripomorejo tehnologija hitrega polnjenja črnila, jasne oznake in šoba, ki ne kaplja.

Zanesljivi rezultati

Tiskalnik L1800 uporablja Epsonovo tehnologijo Micro Piezo, pristno črnilo Epson in neprekinjeno dovajanje črnila, kar skupaj zagotavlja natančno in dosledno tiskanje fotografij ter barvnih dokumentov do velikosti A3+ z nezahtevnim vzdrževanjem. Zaradi namensko izdelane in trajne posode za črnilo se zmanjša čas izpada delovanja in prepreči slaba kakovost izpisa, do katerih bi lahko prišlo pri uporabi neoriginalnih črnil in sistemov s posodo za črnilo drugih proizvajalcev. Tiskalniku je priložena 12-mesečna garancija, ki vam zagotavlja miren spanec oziroma pomoč, kadar jo potrebujete.

Hitro tiskanje

Tiskalnik L1800 natisne fotografije v približno 191 sekundah4 z največjo hitrostjo tiskanja do 15 strani na minuto pri črno-belem in barvnem tiskanju4.

Glavne lastnosti

  • Zelo nizki stroški Namensko izdelana posoda za črnilo za vnovično polnjenje
  • Tiskanje fotografij 6-barvni tiskalnik A3+
  • Kompaktna oblika Zavzame malo prostora, zaradi česar je idealen za domačo uporabo
  • Brez skrbi Epsonova garancija
  • Prijazno do uporabnika Preprosta namestitev in uporaba brez zapletov

Prenesite dodatne informacije

EcoTank L1800 Podatkovni list/brošura PDF
Ink Tank System PDF
ITS Brochure update PDF
Ecotank end user PDF
Dodatki

Dodatki

Potrošni material

Epsonova črnila so bila razvita za brezhibno delovanje z Epsonovimi tiskalniki ter zagotavljajo čist in dolgoobstojen natis, ki se ne razmaže.

673 Stekleničke s črnilom v 6 barvah ,Črnila
Izdelek
Izkoristek
Izkoristek:
70 ml
Izkoristek:
70 ml
Izkoristek:
70 ml
Izkoristek:
70 ml
Izkoristek:
70 ml
Izkoristek:
70 ml
Medij

Arhivski mat papir
Izdelek
Izboljšan mat papir
Izdelek
Obojestranski mat papir
Izdelek
Polsijajni fotografski papir Premium (za grafično umetnost)
Izdelek
Sijajni fotografski papir Premium (za grafično umetnost)
Izdelek
Težek mat papir
Izdelek
Podpora

Podpora

Opombe: