SureColor SC-F100

Termosublimacijski tiskalnik A4
Zasnovan za mala in zagonska podjetja, ki želijo razširiti svojo ponudbo izdelkov na področje promocijskega blaga.
To je Epsonov prvi termosublimacijski tiskalnik A4. Če vam primanjkuje prostora, je tiskalnik SC-F100 s površino namiznega tiskalnika A4 idealen za izdelavo promocijskega blaga in personaliziranih izdelkov, kot so npr. lončki, obeski za ključe, ovitki za telefone ter drugi manjši izdelki. Tiskalnik bo zadovoljil tudi potrebe izdelovalcev tekstila, ki želijo ustvariti po meri oblikovane izdelke, kot so kape, predpasniki, trakovi in blazinice.
SKU: C11CJ80302
SureColor SC-F100
Pregled

Pregled

Epsonova celovita rešitev za tiskanje

Tiskalnik SC-F100 je del Epsonove celovite rešitve za tiskanje, saj vključuje črnila, gonilnik in papir, vse to pa je zasnovano za optimalno skupno delovanje. Brezskrbno uporabo vam zagotavlja 1-letna garancija ali 6000 strani, kar koli se zgodi prej. Poleg tega lahko uporabniki s platformo Epson Cloud Solution PORT v oblaku nadzorujejo stroške tiskanja in spremljajo porabo na dolgi rok.

Kakovosten izpis

Ta kompaktni termosublimacijski tiskalnik omogoča razširitev poslovnih priložnosti s kakovostnim tiskanjem na različna darila in promocijske izdelke. Kakovost in doslednost zagotavljata Epsonova tiskalna glava PrecisionCore MicroTFP ter iskalna tabela (LUT), ki je zasnovana za promocijsko blago in darila ter trde podlage.

Izboljšana storilnost

Tiskalnik SC-F100 malim podjetjem ponuja kratek čas izdelave in nizke skupne stroške lastništva (TCO), za nastavitev, upravljanje ter vzdrževanje tiskalnika pa ni potrebno strokovno znanje. 140-ml stekleničke s črnilom ponujajo cenovno ugodno alternativo črnilom na osnovi kartuše in podjetjem omogočajo krajši čas nedelovanja.

Preprosta uporaba

Epsonove tehnologije so enostavne za uporabo in zelo intuitivne. Kompaktni tiskalnik SC-F100 ima nagibni 2,4-palčni zaslon, povezljivost Wi-Fi, vstavljanje papirja s sprednje strani in funkcijo, ki omogoča preprosto menjavo papirja (150 listov).

Glavne lastnosti

  • Možnost ponovnega polnjenja črnila 140-ml stekleničke s črnilom
  • Kompaktna zasnova S površino namiznega tiskalnika A4
  • Povezljivost Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0
  • Celovita rešitev za tiskanje Črnila, gonilnik in papir so zasnovani za usklajeno delo
  • Visokokakovostno tiskanje Tiskalna glava PrecisionCore MicroTFP za doslednost in kakovost

Prenesite dodatne informacije

SureColor SC-F100 Podatkovni list/brošura PDF
Dodatki

Dodatki

Potrošni material

Epsonova črnila so bila razvita za brezhibno delovanje z Epsonovimi tiskalniki ter zagotavljajo čist in dolgoobstojen natis, ki se ne razmaže. Če iščete več informacij o izkoristku strani in kako najbolje izkoristiti naše črnila, vas prosimo, da sledite temu povezavi: https://www.epson.eu/pageyield

Razno
Izdelek
Izkoristek
Izkoristek:
140 ml
Izkoristek:
140 ml
Izkoristek:
140 ml
Izkoristek:
140 ml
Medij

Večnamenski papir za prenos DS
Izdelek
Možnosti podaljšane garancije s storitvijo CoverPlus

CoverPlus je hitra in zanesljiva servisna storitev za vaše izdelke Epson.

Izdelek
Podpora

Podpora