Doubleweight Matte Paper Roll, 24" x 25 m, 180g/m2

Cenovno ugoden in težek mat papir z dvojno težo je najboljša rešitev za nizkocenovno visokokakovostno tiskanje na tiskalnikih velikega formata iz serije Epson Stylus Pro. Primeren je za oglasni material, umetniški tisk, fotografije, profesionalne postavitve, različne grafike, preskusne izpise, plakate ter posterje.
SKU: C13S041385
Poiščite zastopnika
Doubleweight Matte Paper Roll, 24" x 25 m, 180g/m2
Pregled

Pregled

Kot cenovno ugodna alternativa za tiskanje v visoki ločljivosti je ta papir primeren za črnila, ki temeljijo na barvilih ali na pigmentnih črnilih. Izredno hitro sušenje črnila omogoča večjo priročnost, poleg tega pa lahko papir tudi preprosto laminirate za sijajno končno obdelavo in kot zaščito pred prekomerno svetlobo in vlago.Tako kot vsi Epsonovi inovativni mediji je tudi ta papir zasnovan tako, da vam omogoča najvišjo možno ločljivost in barvno nasičenost. Epsonova programska oprema gonilnika za tiskalnik optimira količino na stran nanesenega črnila glede na vrsto uporabljenega papirja. Epsonov potrošni material kot vedno zagotavlja Epsonovo kakovost.Pri uporabi postopka Diasec™ za lepljenje na akrilno steklo je mat papir z dvojno težo medij s certifikatom za digigrafijo.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek
Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.