Enhanced Matte Paper, 17" x 30,5 m, 189g/m2

Ta težek sijajen material ima plosko matirano površino in svetlo belo osnovo, ki posebej poudari svetle odtenke. Širok barvni prostor omogoča izjemno reprodukcijo barvnih izpisov pri ločljivosti 1440 pik na palec in izredno hitro sušenje.
SKU: C13S041725
Poiščite zastopnika
Enhanced Matte Paper, 17" x 30,5 m, 189g/m2
Pregled

Pregled

Za fotografe, ki potrebujejo ravno mat površino, je Epsonov izboljšani mat papir najboljša izbira. Ta svetlo bel papir je odličen za slike, kjer satenasta površina ni potrebna. Omogoča tiskanje slik z močno nasičenimi barvami, ki ohranijo odlične podrobnosti v svetlih in temnih delih. Ta papir je izdelan predvsem za uporabo z Epsonovimi črnili UltraChrome in DuraBrite, vendar pa je izredno vsestranski in ga je zato mogoče uporabiti tudi z barvilnimi črnili. Tako ljubitelji fotografiranja kot profesionalni fotografi in digitalni umetniki bodo z Epsonovim izboljšanim mat papirjem odkrili presenetljivo rešitev za kakršenkoli projekt.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek
Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.