Photo Quality Ink Jet Paper, DIN A2, 102g/m2, 30 Sheets

Papir fotografske kakovosti za brizgalne tiskalnike
Pritegnite pozornost z našim enostranskim papirjem fotografske kakovosti za brizgalne tiskalnike. Ta mat papir je odlična osnova za posebne dokumente, ki vsebujejo veliko slik. Ne glede na to, ali pripravljate pomemben dokument za stranko ali tiskate projekt za šolo, bodo na tem gladkem in prefinjenem papirju slike čudovitih barv, besedilo pa ostro ter jasno.
SKU: C13S041079
Poiščite zastopnika
Photo Quality Ink Jet Paper, DIN A2, 102g/m2, 30 Sheets
Pregled

Pregled

Kakovostni izdelki

Če želite narediti vtis, je naš enostranski, mat, beli papir fotografske kakovosti za brizgalne tiskalnike z gostoto 102 g/m² ustrezna rešitev. Zasnovan je tako, da omogoča barvite slike visoke ločljivosti z izjemnimi podrobnostmi ter ostro in jasno besedilo. Zanesete se lahko na to, da bodo vaša poročila, študijski projekti, certifikati in drugo videti odlično.

Optimizirani za tiskalnike Epson

Črnila in papirji Epson so bili razviti posebej za tiskalnike Epson, tako da vedno znova ustvarijo najboljše rezultate.

Odlični za vse tiskalnike

Naši papirji ustvarjajo odlične rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, tako da lahko Epsonovo strokovno znanje izkoristijo vsi.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek
Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.