Premium Semigloss Photo Paper, 16,5" x 30,5 m, 170g/m2

S popolnim ravnotežjem med končno obdelavo in površino, Epsonov polsijajni fotografski papir Premium (250) profesionalnim digitalnim fotografom zagotavlja izpise, ki so primerni za razstave. Od portretov do pokrajin, ta hitro sušeči se papir omogoča živobarvne realistične slike, ki se lahko kosajo s tradicionalnim slikami, obdelanimi s srebrovim halogenidom.
SKU: C13S042075
Poiščite zastopnika
Premium Semigloss Photo Paper, 16,5" x 30,5 m, 170g/m2
Pregled

Pregled

Polsijajni fotografski papir Premium (250) omogoča izdelavo fotografij z močno nasičenimi barvami in največjo pokritostjo ter visoko vrednostjo D-Max za pravo fotografsko reprodukcijo. Njegova s smolo prevlečena osnova debeline 265 mikronov izpisom daje videz fotografij in prepreči gubanje papirja. Primeren je za uporabo z vsemi Epsonovimi črnili.Tako kot vsi Epsonovi inovativni mediji je tudi ta papir zasnovan tako, da vam omogoči najvišjo možno ločljivost in barvno nasičenost. Epsonov potrošni material kot vedno zagotavlja Epsonovo kakovost.Pregled– Najširši možni razpon barv za realistično reprodukcijo– S smolo prevlečena osnova papirja za realistične izpise fotografij– Polsijajna površina– Izboljšano tiskanje z ločljivostjo 2880 pik na palec za najbolj kakovostne izpise– Hitro sušenje za preprosto rokovanje (ob uporabi Epsonovih črnil)– Združljivost s črnili UltraChrome™– 265 mikronov debeline za dolgotrajnost fotografij

Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.