Premium Semimatte Photo Paper Roll, 16" x 30,5 m, 260g/m2

S smolo prevlečen papirnat medij za obstojne izpise fotografij na polmatirani površini (matirani sijaj). Omogoča najširši možni razpon barv za realistično reprodukcijo barv z obstojno fotografsko površino pri debelini 254 um, ob vsem tem pa se še izredno hitro suši.
SKU: C13S042149
Poiščite zastopnika
Premium Semimatte Photo Paper Roll, 16" x 30,5 m, 260g/m2
Pregled

Pregled

Epsonov fotografski polmat papir Premium s težo 260 g/m² je za profesionalne fotografe in grafične ustvarjalce dodatna izbira s smolo prevlečenega fotografskega papirja. Močno nasičene slike z visoko ločljivostjo so lahko predstavljene samo na elegantno preprosti polmat površini, ki zmanjša bleščanje in poveča kakovost predstavitve.Z 254 µm debeline in izjemno širokim razponom barv je ta papir priljubljen med zahtevnimi strokovnjaki. S hitrim sušenjem in odpornostjo proti gubanju pa omogoča brezskrbno uporabo, obdelavo in prikaz končnih izdelkov. Omogoča izdelavo močno nasičenih fotografij z maksimalno pokritostjo s črnilom in visoko vrednostjo D-Max za pravo fotografsko reprodukcijo.Tako kot vsi Epsonovi inovativni mediji je tudi ta papir zasnovan tako, da vam omogoči najvišjo možno ločljivost in barvno nasičenost. Epsonov potrošni material kot vedno zagotavlja Epsonovo kakovost.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek
Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.