Proofing Paper White Semimatte, 24" x 30,5 m, 250g/m2

Ta papir je bil razvit in izdelan posebej za uporabo s črnili UltraChrome K3 ter tako ponuja izjemno kratkoročno stabilnost v skladu z zahtevnimi standardi za preskusne izpise, hkrati pa osnovna barva in raven sijaja ustrezata namenom komercialnega tiskanja.
SKU: C13S042004
Poiščite zastopnika
Proofing Paper White Semimatte, 24" x 30,5 m, 250g/m2
Pregled

Pregled

Zasnovan z 250 µm naravno svetlo belo osnovo je bel polmat papir Epson za preskusne izpise brez optičnih osvetljevalcev in je idealen za širok obseg barvno pomembnih komercialnih aplikacij tiskanja. Najpogosteje se uporablja pri tiskanih proizvodih s podajanjem listov visoke kakovosti, kot so na primer brošure, primerjave, ovitki knjig in posterji.

Papir je prevlečen v skladu z zahtevnimi standardi za preskusne izpise in je tako posebej optimiran za tiskanje s črnili Epson UltraChrome™ K3, ponuja pa tudi izjemno kratkoročno stabilnost. S težo, osnovno barvno in širokim razponom barv, je odlična izbira za komercialne preskusne izpise.

Tako kot vsi Epsonovi inovativni mediji je tudi ta papir zasnovan tako, da vam omogoča najvišjo možno ločljivost in barvno nasičenost. Epsonov potrošni material kot vedno zagotavlja Epsonovo kakovost.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek