Singleweight Matte Paper Roll, 17" x 40 m, 120g/m2

To je vsestranski medij za enostavno laminiranje. Ponuja plosko matirano površino in zmanjšano bleščanje pri debelini 130 µm za primere, ko je izpise treba prepogibati. Poleg tega pa tudi hitro sušenje, enostavno obdelavo in širok razpon barv za vrhunsko reprodukcijo barv.
SKU: C13S041746
Poiščite zastopnika
Singleweight Matte Paper Roll, 17" x 40 m, 120g/m2
Pregled

Pregled

Cenovno ugoden in vsestranski papir je najboljša rešitev za nizkocenovno visokokakovostno tiskanje na tiskalnikih velikega formata iz serije Epson Stylus Pro in SureColor P. To med drugim vključuje oglasni material, brošure, profesionalne postavitve, označbe v notranjosti prostorov, preskusne izpise, plakate in posterje.Kot cenovno ugodna alternativa za tiskanje v visoki ločljivosti, je ta papir primeren za črnila, ki temeljijo na barvilih ali na pigmentih. Izredno hitro sušenje črnila omogoča enostavnejšo obdelavo, poleg tega pa lahko papir tudi preprosto laminirate za sijajno površino ter za zaščito pred močno svetlobo in vlago.Tako kot vsi naši inovativni mediji je tudi ta papir zasnovan tako, da vam omogoči najvišjo možno ločljivost in barvno nasičenost. Epsonova programska oprema gonilnika za tiskalnik optimira količino na stran nanesenega črnila, glede na vrsto uporabljenega papirja. Epsonov potrošni material kot vedno zagotavlja Epsonovo kakovost.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek
Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.