Crystal Clear Film for Epson 24" x 30.5m (for SP WT7900)

Folija CrystalClear™ je optično prosojna folija, ki je bila posebej zasnovana za uporabo z Epsonovim tiskalnikom Stylus Pro WT7900. CrystalClear™ se najbolje ujema z Epsonovim belim črnilom in je odlična za uporabo pri izdelavi preskusnih konceptnih izpisov. Epsonova folija ClearProof® in cenovno ugodnejša folija CrystalClear dopolnjujeta paleto substratov za preskusne izpise ter sta med drugim namenjeni za preskusne izpise impozicij, osnutkov in konceptov.
SKU: C13S045152
Crystal Clear Film for Epson 24" x 30.5m (for SP WT7900)
Pregled

Pregled

Prevleka filma CrystalClear™ zagotavlja dobre rezultate tiskanja z belimi črnili na SP WT7900, v kombinaciji s črnili Ultrachrome HDR C, LC, M, LM, Y, Or, Gr, K. Pri uporabi, kot je na primer preverjanje koncepta za samolepilne preskusne izpise v industriji embalaže, ta tehnologija omogoča tiskanje osnutkov konceptov za industrijo embalaže po ceni, ki je bistveno nižja kot pri prejšnjih metodah preskusnih izpisov. Če tiskate v površinskem načinu, t.j. najprej bela in nato vse barve, ali v obratnem načinu – tiskanje z belo kot zadnjo barvo za ogled z nepotiskane strani – ta poliestrski film debeline 114 µ ponuja najvišjo raven natančnosti. Izdelek je na voljo v 17-palčnih (432 mm) in 24-palčnih (610 mm) rolah dolžine 100 čevljev (30,5 m). Podprt je s 30µ debelo ločljivo podlago, ki je v pomoč pri premikanju skozi tiskalnik. Tako kot vsi Epsonovi inovativni mediji je tudi ta papir zasnovan tako, da vam omogoči najvišjo možno ločljivost in barvno nasičenost. Ta substrat podpirajo uveljavljeni razvijalci programske opreme za izdelavo preskusnih izpisov. Epsonov potrošni material kot vedno zagotavlja Epsonovo kakovost.

Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.