Epson ClearProof® Film 24" x 30.5m (for SP WT7900)

Epsonova folija CrystalClear® je prosojna folija, ki je bila zasnovana posebej za uporabo z Epsonovim tiskalnikom Stylus Pro WT7900. Folija ClearProof® je namenjena za uporabo z Epsonovim belim črnilom in je najbolj priljubljen medij za izdelavo visokokakovostnih preskusnih izpisov.
SKU: C13S042372
Epson ClearProof® Film 24" x 30.5m (for SP WT7900)
Pregled

Pregled

Ta nova folija ima povečano oprijemljivost, kar posledično pomeni odlično kakovost tiskanja celo pri tiskanju živih ali globokih barv, ki zahtevajo obilen nanos črnila. Prevleka folije ClearProof® zagotavlja dobre rezultate tiskanja z belimi črnili na SP WT7900, v kombinaciji s črnili Ultrachrome HDR C, LC, M, LM, Y, Or, Gr, K. Pri uporabi za preskusne izpise za embalažo je to revolucionarna tehnologija, ki industriji omogoča zagotovitev pogodbenih vzorcev podjetjem za embalažo po ceni, ki je bistveno nižja kot pri preteklih metodah. Če tiskate v površinskem načinu, t.j. najprej bela in nato vse barve, ali v obratnem načinu – tiskanje z belo kot zadnjo barvo za ogled z nepotiskane strani – ta poliestrski film debeline 120 µ ponuja najvišjo raven natančnosti. Izdelek je na voljo v 17-palčnih (432 mm) in 24-palčnih (610 mm) rolah dolžine 100 čevljev (30,5 m). Podprt je s 30 µ debelo ločljivo podlago, ki je v pomoč pri premikanju skozi tiskalnik. Tako kot vsi Epsonovi inovativni mediji je tudi ta papir zasnovan tako, da vam omogoči najvišjo možno ločljivost in barvno nasičenost. Ta substrat podpirajo uveljavljeni razvijalci programske opreme za izdelavo preskusnih izpisov. Epsonov potrošni material kot vedno zagotavlja Epsonovo kakovost.

Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.