SKU: C13S042003
Pregled

Pregled

Zasnovan z 250 µm naravno svetlo belo osnovo je bel polmat papir Epson za preskusne izpise brez optičnih osvetljevalcev in je idealen za širok obseg barvno pomembnih komercialnih aplikacij tiskanja. Najpogosteje se uporablja pri tiskanih proizvodih s podajanjem listov visoke kakovosti, kot so na primer brošure, primerjave, ovitki knjig in posterji.

Papir je prevlečen v skladu z zahtevnimi standardi za preskusne izpise in je tako posebej optimiran za tiskanje s črnili Epson UltraChrome™ K3, ponuja pa tudi izjemno kratkoročno stabilnost. S težo, osnovno barvno in širokim razponom barv, je odlična izbira za komercialne preskusne izpise.

Tako kot vsi Epsonovi inovativni mediji je tudi ta papir zasnovan tako, da vam omogoča najvišjo možno ločljivost in barvno nasičenost. Epsonov potrošni material kot vedno zagotavlja Epsonovo kakovost.

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.