Imejte pregled nad stroški virov tiskanja v pisarni in povečajte varnost z uvedbo pravil tiskanja, preverjanjem pristnosti uporabnikov ter natančnim prepoznavanjem in dodeljevanjem stroškov dokumentov.

KOFAX EQUITRAC™

Izboljšajte potek dela s programsko opremo Kofax Equitrac

Epson in programska oprema Kofax Equitrac združujeta nizke obratovalne stroške, izjemno zanesljivost, minimalno posredovanje uporabnikov in manjši vpliv Epsonovih naprav na okolje ter omogočata nadzor in upravljanje obsega tiskanja za znižanje stroškov delovanja. Programska oprema Kofax Equitrac ima zdaj funkcijo I-Queue, ki organizacijam ponuja nadzor in zmanjšuje zapletenost, saj pri upravljanju natisnjenih strani ni več odvisnosti od strežnikov, gonilnikov ter strojne opreme za tiskanje. Nadzorovano in priročno tiskanje, ki ponuja možnost izbire, poskrbi za zadovoljnejše stranke, produktivnejše osebje za IT ter uspešnejše poslovanje.

Nadzorujte porabo in prihranite

Nastavite kvote za barvno tiskanje in stanje na računu na ravni uporabnika ali oddelka; če uporabnik prekorači svojo kvoto ali stanje, je tiskanje onemogočeno. Zmanjšajte odpadke tako, da preprečite neuporabljene natise in na uporabnike prenesete odgovornost, da natisnejo le dokumente, ki jih dejansko potrebujejo.

Povečajte varnost, zaupnost in skladnost

Tiskajte varno vsakič in z vsakim tiskalnikom – varna storitev Follow-You Printing vam omogoča, da tiskate kjerkoli in kadarkoli ter prevzamete dokumente, ko in kjer želite. Hkrati pa odpravite tveganje, da bi zasebni podatki ostali dosegljivi ob tiskalniku, in zmanjšate količino odpadnega papirja, virov ter izgubo časa zaradi neuporabljenih dokumentov in neučinkovitih potekov dela tiskanja.

Izkoristite prednosti Epsonove tehnologije za poslovne brizgalne tiskalnike

Equitrac zlahka uporabljate z Epsonovimi napravami, ki ponujajo nizke obratovalne stroške, manj posredovanja, varovanje okolja in visoko zanesljivost.

Razumevanje in nadzor

Prilagodite podrobna poročila o skupni dejavnosti tiskalnih opravil in dokumentov v čakalni vrsti ter jih pošljite na določene lokacije ali nosilcem odločitev. Neopazno in zlahka jih integrirajte z obstoječimi infrastrukturami IT v vsako okolje, od majhnih podjetij do velikih poslovnih okolij z več pisarnami ter tisoče napravami.

Prednosti in glavne lastnosti

Kako pridobiti Kofax Equitrac

Za več informacij o programski opremi Equitrac se obrnite na zastopnika za Epson.

Združljivi modeli

Platforma Epson Open Platform (EOP) omogoča strankam, da naše revolucionarne večnamenske tiskalnike v celoti prilagodijo posebnim in spreminjajočim se zahtevam razvoja sistemov IT ter poslovnih ciljev v podjetjih.

Programska oprema Equitrac Office/Express je združljiva z naborom naših naprav Open Platform, vključno s serijo WorkForce Enterprise. Za podrobne informacije o združljivosti se obrnite na svojega lokalnega prodajnega zastopnika.

Najboljše iz obeh rešitev v eni vdelani aplikaciji

Enotni odjemalec omogoča uporabnikom, da zlahka dostopajo do svojih natisov in zajamejo poteke dela, ki jih ponujata Equitrac Office/Express in eCopy ShareScan, z enega zaslona.

Osebje se lahko brez težav pomika med poteki dela tiskanja in zajemanja obeh rešitev znotraj iste uporabniške seje v napravi. To zagotavlja izboljšano uporabniško izkušnjo, ki pomaga povečati storilnost.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo tiskanja brez toplote

Prehod z laserskih tiskalnikov na tiskalnike s tehnologijo tiskanja brez toplote vam pomaga, da porabite manj energije in zmanjšate vpliv tiskanja na okolje.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.