Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 listov

Samolepilni listi fotografske kakovosti
Ponujamo vam rešitev za organiziranje in poživitev različnih predmetov – Epsonove samolepilne liste fotografske kakovosti. Ti listi, enostavni za uporabo, so odlična izbira za različna opravila, kot je ustvarjanje platnic za učbenike in nalepk po meri za pisarno.
SKU: C13S041106
Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 listov
Pregled

Pregled

Eleganten in trpežen

Ko boste videli, kako eleganten in trpežen je ta samolepilni list, lepila ne boste več uporabljali. Z njim lahko ustvarite trpežne in edinstvene platnice za učbenike ter nalepke po meri za večjo urejenost doma ali pisarne. Če ste bolj ustvarjalni, lahko ta list velikosti A4 uporabite kot prazno platno za ustvarjanje nalepk, ki jih je mogoče izrezati in prilepiti skoraj kamor koli.

Tiskanje je partnerstvo

Z uporabo Epsonovih listov in črnil lahko uživate v živih barvah, lepih odtenkih ter neverjetnih podrobnostih. Ta izdelek je bil razvit posebej za tiskanje z Epsonovimi črnili in tiskalniki, tako da zagotavlja najboljšo možno kakovost.

Odlični za vse tiskalnike

Naši listi omogočajo odlične rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, tako da lahko Epsonovo strokovno znanje izkoristijo vsi.

Združljivost

Združljive osnovne enote