Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets

Obojestranski papir za brizgalne tiskalnike
Oživite svojo grafiko in besedilo z našim obojestranskim papirjem fotografske kakovosti za brizgalne tiskalnike. Zaradi svoje večje teže je ta papir idealen za tiskanje na obeh straneh, zlasti pa za dokumente z veliko količino slik. Njegova mat prevleka mu daje vrhunski otip, primeren za tiskanje posebnih dokumentov.
SKU: C13S400059
Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets
Pregled

Pregled

Kakovostni izdelki

Svojemu delu posvetite veliko časa, zato poskrbite, da bo z našim obojestranskim mat belim papirjem fotografske kakovosti za brizgalne tiskalnike z gostoto 120 g/m² vaše delo sijalo. Tudi kadar tiskate na obe strani, je ta eleganten in prefinjen papir zasnovan za ustvarjanje barvitih slik visoke ločljivosti z izjemnimi podrobnostmi ter ostrega in jasnega besedila. Zanesete se lahko, da bo papir omogočal osupljive letake, brošure, domače naloge in več.

Optimizirani za tiskalnike Epson

Črnila in papirji Epson so bili razviti posebej za tiskalnike Epson, tako da vedno znova ustvarijo najboljše rezultate.

Odlični za vse tiskalnike

Naši papirji ustvarjajo odlične rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, tako da lahko Epsonovo strokovno znanje izkoristijo vsi.

Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.