WorkForce Pro WF-C579RDWF Series

Večnamenska naprava A4 RIPS
Naša najnovejša večnamenska naprava A4 RIPS zagotavlja hitro tiskanje, optično branje in kopiranje, zavzema manj prostora ter omogoča nizke skupne stroške lastništva in majhen vpliv na okolje.
Povečajte storilnost poslovanja z manj potrebnimi posegi, hitrim izpisom prve strani ter pravili za varno tiskanje in postopki za poteke dela, hkrati pa zmanjšajte stroške tiskanja ter vpliv na okolje. Velik izkoristek črnila – do 50.000 črno-belih in 20.000 barvnih strani – ter visoke hitrosti obojestranskega optičnega branja in široka izbira rešitev za poteke dela v podjetjih pomenijo, da je to zares zmogljiva izbira za pisarne.
WorkForce Pro WF-C579RDWF Series
Pregled

Pregled

Nizki stroški uporabe

Zaradi velikega izkoristka črnila boste morali manj pogosto naročati in menjavati potrošni material, hkrati pa si boste zagotovili predvidljive stroške tiskanja ter konkurenčne skupne stroške lastništva. Ker ima brizgalna tehnologija tiskanja manj nadomestnih delov, znižuje tudi skrite stroške servisiranja in posegov.

Velika storilnost

Izpis prve strani v 4,8 sekunde za črno-belo tiskanje in 5,3 sekunde za barvno iz načina pripravljenosti, hitrosti tiskanja do 24 strani na minuto za črno-belo in za barvno tiskanje (hitrost ISO) ter visoka hitrost obojestranskega optičnega branja (60 slik na sekundo) pomagajo zagotoviti večjo storilnost. Izboljšana vzdržljivost do 240.000 strani omogoča več tiskanja za dalj časa. Največja zmogljivost predala za papir (1.330 listov) zagotavlja krajši čas vnovičnega polnjenja.

Majhen vpliv na okolje

Poleg hitrejšega tiskanja dejstvo, da naša brizgalna tehnologija ne zahteva toplote, pomaga omejiti vpliv tiskanja na okolje, saj zagotavlja nizkoenergijsko rešitev, ki zahteva manj potrošnega materiala. Velik izkoristek črnila pomeni manj odpadnega potrošnega materiala, prav tako pa ni prahu tonerja in izpustov ozonskih plinov.

Narejena za podjetja

Združljiva je z veliko izbiro rešitev. Izboljšajte storilnost in spremljajte uporabo tiskanja s strežniškim orodjem Epson Print Admin; nadzirajte, analizirajte in upravljajte tiskalnike v podjetju z orodjem Epson Device Admin; upravljajte napredne funkcije optičnega branja s programsko opremo Document Capture Pro. Izkoristite rešitve naših partnerjev, kot so Nuance, PaperCut in Y Soft, ki jih je mogoče prilagoditi poslovnim potrebam posameznih podjetij.

Glavne lastnosti

  • Nizki obratovalni stroški S pridom izkoristite nizke skupne stroške lastništva
  • Hiter izpis prve strani 4,8 sekunde za črno-belo in 5,3 sekunde za barvno iz načina pripravljenosti
  • Visoke hitrosti optičnega branja Obojestranski samodejni podajalnik dokumentov z enim prehodom za hitrosti do 60 slik na minuto
  • Zmanjšajte svoj vpliv na okolje Majhna poraba energije zmanjšuje ogljični odtis, brez izpustov ozonskih plinov
  • Uporaba s široko ponudbo rešitev Programska oprema za upravljanje tiskanja in optičnega branja

Prenesite dodatne informacije

BIJ Range CEE PDF
Modeli iz serije

Odkrijte več izdelkov iz te serije

Dodatki

Dodatki

Paper Management

Paper Management

Izdelek
Potrošni material

Epsonova črnila so bila razvita za brezhibno delovanje z Epsonovimi tiskalniki ter zagotavljajo čist in dolgoobstojen natis, ki se ne razmaže.

Razno
Izdelek
Možnosti podaljšane garancije s storitvijo CoverPlus

CoverPlus je hitra in zanesljiva servisna storitev za vaše izdelke Epson.

Izdelek
Podpora

Podpora