Fine Art Cotton Smooth Natural A4 25 Sheets

Elegantni in fini natisi
Izkusite gladek in naravni premaz tega vroče stiskanega arhivskega papirja na osnovi bombaža, ki omogoča natančno reproduciranje barv, odtenkov ter podrobnosti – in jih ohrani še vrsto let. Vaša izkušnja bo brezskrbna, saj je zasnovan za brezhibno uporabo z Epsonovim naborom tiskalnikov s pigmentnimi črnili.
SKU: C13S450267
Poiščite zastopnika
Fine Art Cotton Smooth Natural A4 25 Sheets
Pregled

Pregled

Arhivska kakovost

Ta bombažni umetniški papir izvira iz priznane papirnice in je izdelan iz visokokakovostnih surovin. Te so bile posebej izbrane za izdelavo papirja z odličnimi arhivskimi lastnostmi za natise, ki jih boste lahko občudovali še mnogo let. Naravna belina tega papirja je posebej primerna za ohranjanje na ravni muzejskih standardov.

Izjemne barve in podrobnosti

Lepota vaše fotografske ali umetniške stvaritve bo zasijala v živahnih in bogatih barvah z globokimi črninami, ko boste uporabljali naša napredna črnila UltraChrome skupaj s tem prvovrstnim gladkim umetniškim papirjem iz bombaža. Za ta umetniški papir je bila uporabljena tehnologija premaza papirja, ki vam z našimi črnili zagotavlja reproduciranje najširše možne barvne palete, hkrati pa zagotavlja natančne podrobnosti in mehke barvne prehode.

Celovita rešitev

Kako lahko dosežete najboljše rezultate s čim manj zapleti? Tako, da izberete izdelke, ki so bili razviti za zanesljivo skupno delovanje. Naši papirji, črnila, tiskalniki, tiskalne glave in programska oprema preizkušeno zagotavljajo optimalne rezultate, zato ste lahko povsem brez skrbi.

Hitra in poenostavljena namestitev

Naši papirji so vključeni v tiskalniške gonilnike Epson Surecolor SC-P, tako da so vse nastavitve že nastavljene za brezskrbno tiskanje.

Premaz, prilagojen vašim potrebam

V našem naboru umetniškega papirja z gladkim svetlim, gladkim naravnim, teksturiranim svetlim in teksturiranim naravnim premazom, boste našli pravi premaz za vsak projekt.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek